## Port of Portland | Hillsboro Airport Master Plan Update Planning Advisory Committee Meeting 1

Monday, February 27, 2017 | 5:30 – 8:30 p.m. Hillsboro Civic Center | City Council Meeting Room

## **Meeting Objectives**

- Gain familiarity with people working together on the Master Plan
- Create shared understanding of project purpose, process and schedule
- Advance the draft PAC charter
- Introduce PAC members to the airport, its role and physical inventory

## AGENDA

Time	Торіс	Presenter	Materials
5:30 pm	Welcome	Curtis	
(10 min)		Robinhold,	
5:40 pm (30 min)	Agenda review and introductions	Anne Pressentin	Agenda
6:10 pm	Master Plan overview	Coop Loughron	Slides
(20 min)		Sean Loughran, Dave Nafie	Silues
(20 mm)	Purpose and goals     Mactor Plan process review	Dave Nalle	
6.20 mm	Master Plan process review	Anno Drocontin	
6:30 pm	Planning Advisory Committee process	Anne Pressentin	
(15 min)	Results of interviews with PAC members		
	<ul> <li>Meeting agendas and topics</li> </ul>		
	Agenda Planning		
6:45 pm	Break		
(10 min)			
6:55 pm	Discussion: PAC Charter	Anne Pressentin	Draft PAC
(30 min)	How we will work together		charter and
	Our tasks and milestones		work plan
	How will we provide our		
	recommendations to the project team		
7:25 pm	Presentation: Airport 101	Steve Nagy,	Slides
(30 min)	HIO history, facts and landscape	Patrick Taylor	
	Introduction to airport inventory		
	Introduction to airport role		
7:55 pm	Public comment		
(30 min)			
8:25 pm	Close out and meeting evaluation	Dave Nafie,	<b>Evaluation Form</b>
(5 min)		Anne Pressentin	
8:30 pm	Adjourn		